Over van den Ban

In de visie van Van den Ban  staat het ontzorgen van de klant centraal en het zodanig balanceren van "werken" en "leven" dat welzijn, productiviteit, creativiteit en effectiviteit van medewerkers toeneemt.  Dezelfde visie hanteert Van den Ban  ook als het gaat om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De kernwaarden van Van den Ban  zijn:

 • Betrouwbaar
  Van den Ban  heeft het begrip betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Dit is gebaseerd op eerlijk zaken doen, afspraken nakomen en bouwen aan een duurzame relatie. Zeg wat je doet en doe wat je toezegt.
 • Betrokken
  Bij Van den Ban  staat de klant centraal. Dit betekent dat wij veel aandacht besteden aan de wens van de klant door  service op maat. Wij noemen dat ontzorgen.
 • Vakkundig
  De jarenlange ervaring van Van den Ban maakt dat haar betrokkenheid in een project meer dan slechts een toegevoegde waarde is.
 • Innovatief
  Van den Ban  besteedt veel aandacht aan de veranderende markt. Dit resulteert in een uitgebreid aanbod binnen ons dienstenpakket. Met name door de samenwerking met stakeholders te zoeken kunnen wij voldoen aan de steeds veranderende klantvraag.  Waardecreatie door innovatie.